Privacy Policy

×

Privacy policy

Laatste versie: juni 2019

Wie zijn we en wat doen we?

Wij zijn Advalley B.V. Advalley B.V. handelt mede onder de handelsnamen LuxuryHotelcompany, LuxuryWellnessCompany, HotelsbyLaura en SuperDealux (hierna Advalleywe/wij en ons). Je kunt onze (contact) gegevens vinden aan het eind van deze “Privacy Policy”. Deze Privacy Policy is van toepassing op ons (“Verwerkersverantwoordelijke”) en jou als “Gebruiker” van door ons aangeboden diensten (de “Diensten”).

Privacy en de Relevante Wetgeving

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van jouw privacy en de veiligheid van jouwpersoonsgegevens. In deze Privacy Policy leggen wij uit welke persoonsgegevens we via onze Website en Diensten verzamelen. Ook leggen we uit voor welke doeleinden we persoonsgegevens gebruiken, hoe we ze beveiligen en hoe lang we ze opslaan. 

Wij zullen persoonsgegevens alleen verwerken in overeenstemming met Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG”), die de verschillende privacywetten in de Europese lidstaten per 25 mei 2018 heeft vervangen. Wij voldoen ook aan andere relevante wetgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Telecommunicatiewet. We zullen naar alle hier genoemde wetgeving gezamenlijk refereren als de “de Relevante Wetgeving”. 

Persoonsgegevens

In deze Privacy Policy, wordt met het begrip "Persoonsgegevens" informatie bedoeld, waarmee een persoon direct of indirect geïdentificeerd kan worden. Deze definitie is in overeenstemming met de Relevante Wetgeving.

Ben je jonger dan Achttien?

Als je jonger bent dan achttien jaar oud, kun je onze Website en Diensten niet gebruiken. Als je van onze diensten gebruik maakt en nog geen achttien jaar oud bent, overtreed je onze gebruiksvoorwaarden.  

Onze rol als verwerkingsverantwoordelijke

Wij verzamelen en verwerken Persoonsgegevens voor onze eigen doeleinden. In dit opzicht handelen we als "Verwerkingsverantwoordelijke" in de zin van de Relevante Wetgeving. 

Welke persoonsgegevens verwerken wij en voor welke doeleinden?

Als Verwerkingsverantwoordelijke verwerken wij voor het gebruik van onze Website en Diensten de volgende Persoonsgegevens, voor de daarbij genoemde doeleinden:

LuxuryHotelCompany

Persoonsgegevens

Doeleind(en)

Grondslag(en)

Voor- en achternaam 

Wij gebruiken deze gegevens om:
 

  • Je te identificeren en op de juiste wijze aan te spreken in onze communicatie;
  • Jouw boeking te verwerken.

Deze gegevens zijn noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en LuxuryHotelCompany uit te voeren.

Vouchercode 

Wij gebruiken deze gegevens om: 


  • Jouw voucher te verzilveren;
  • Je toegang te geven tot het aanbod op onze website.

Dit gegeven is noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en LuxuryHotelCompany uit te voeren. 

Adres en postcode

Wij gebruiken deze gegevens om:

  • De factuur en overige communicatie per post juist te adresseren;
  • Jouw reservering compleet te maken. 

Deze gegevens zijn noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en LuxuryHotelCompany uit te voeren.

Telefoonnummer

Wij gebruiken dit gegeven om: 


  • Contact met je op te nemen in het kader van jouw boeking bij LuxuryHotelCompany;
  • Jouw reservering compleet te maken.

Dit gegeven is noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en LuxuryHotelCompany uit te voeren.

E-mailadres 

Wij gebruiken dit gegeven om: 


  • Contact met je op te nemen in het kader van jouw boeking bij LuxuryHotelCompany;
  • Je aanvullende diensten in het kader van klantondersteuning en -hulp te kunnen verlenen;
  • Je te informeren over veranderingen van deze privacy policy;
  • Je op de hoogte te brengen van de mooiste en beste aanbiedingen via onze nieuwsbrief.

Dit gegeven is noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en LuxuryHotelCompany uit te voeren.

Voor het versturen van nieuwsbrieven vragen we jouw uitdrukkelijke toestemming. Je kunt deze toestemming altijd weer intrekken via de afmeld-link onderaan elke nieuwsbrief.


Indien je al eens een boeking of aankoop bij ons hebt gedaan, hebben wij een gerechtvaardigd belang om jou als bestaande klant van LuxuryHotelCompany nieuwbrieven te sturen. Hier kun je je altijd weer voor afmelden via de link onderaan elke nieuwsbrief. 

Betaalgegevens: naam rekeninghouder, rekeningnummer (IBAN en/of BIC) en mogelijk creditcardgegevens (alleen als creditcardgarantie van toepassing is).




Wij gebruiken deze gegevens om:


  • Betalingen af te handelen en te administreren;
  • Resterende bedragen te incasseren in het geval van een no show.

Deze gegevens zijn noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en LuxuryHotelCompany uit te voeren.


Bovendien zijn wij wettelijk verplicht om een financiële administratie bij te houden ten behoeve van de Belastingdienst.

Geslacht 

Wij gebruiken dit gegeven om: 


  • Je op de juiste manier aan te spreken in onze communicatie.

Wij hebben een gerechtvaardigd belang om je op de juiste wijze te benaderen in onze communicatie.


Gegevens Facebook-account: e-mailadres of telefoonnummer  

We gebruiken deze gegevens om:


  • Je in te laten loggen op onze website.

Door in te loggen met je Facebook-account, geef je ons toestemming om deze gegevens te verwerken.


Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Je kunt daarna niet meer inloggen met je Facebook-account, maar nog wel met je vouchercode en e-mailadres. 


HotelsByLaura

Persoonsgegevens

Doeleind(en)

Grondslagen 

Voor- en achternaam 

Wij gebruiken deze gegevens om:
 

  • Je te identificeren en op de juiste wijze aan te spreken in onze communicatie;
  • Jouw boeking te verwerken.

Deze gegevens zijn noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en HotelsByLaura uit te voeren.

Vouchercode 

Wij gebruiken deze gegevens om: 


  • Jouw voucher te verzilveren;
  • Je toegang te geven tot het aanbod op onze website.

Dit gegeven is noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en HotelsByLaura uit te voeren. 

Adres en postcode

Wij gebruiken deze gegevens om:

  • De factuur en overige communicatie per post juist te adresseren;
  • Jouw reservering compleet te maken. 

Deze gegevens zijn noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en HotelsByLaura uit te voeren.

Telefoonnummer

Wij gebruiken dit gegeven om: 


  • Contact met je op te nemen in het kader van jouwboeking bij HotelsByLaura;
  • Jouw reservering compleet te maken.

Dit gegeven is noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en HotelsByLaura uit te voeren.

Betaalgegevens: naam rekeninghouder, rekeningnummer (IBAN en/of BIC) en mogelijk creditcardgegevens (alleen als creditcardgarantie van toepassing is).


Wij gebruiken deze gegevens om:


  • Betalingen af te handelen en te administreren;
  • Resterende bedragen te incasseren in het geval van een no show.

Deze gegevens zijn noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en HotelsByLaura uit te voeren.


Bovendien zijn wij wettelijk verplicht om een financiële administratie bij te houden ten behoeve van de Belastingdienst.

E-mailadres 

Wij gebruiken dit gegeven om: 


  • Contact met je op te nemen in het kader van jouw boeking bij HotelsByLaura;
  • Je aanvullende diensten in het kader van klantondersteuning en -hulp te kunnen verlenen;
  • Je te informeren over veranderingen van deze privacy policy;
  • Je op de hoogte te brengen van de mooiste en beste aanbiedingen via onze nieuwsbrief.

Dit gegeven is noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en HotelsByLaura uit te voeren.

Voor het versturen van nieuwsbrieven vragen we jouw uitdrukkelijke toestemming. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken via de afmeld-link onderaan elke nieuwsbrief.


Indien je al eens een boeking of aankoop bij ons hebt gedaan, hebben wij een gerechtvaardigd belang om jou als bestaande klant van HotelsByLaura nieuwbrieven te sturen. Hier kun je je altijd weer voor afmelden via de link onderaan elke nieuwsbrief. 


LuxuryWellnessCompany

Persoonsgegevens

Doeleind(en)

Grondslagen 

Voor- en achternaam 

Wij gebruiken deze gegevens om:
 

  • Je te identificeren en op de juiste wijze aan te spreken in onze communicatie;
  • Jouw boeking te verwerken.

Deze gegevens zijn noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en LuxuryWellnessCompany uit te voeren.

Vouchercode 

Wij gebruiken deze gegevens om: 


  • Jouw voucher te verzilveren;
  • Je toegang te geven tot het aanbod op onze website.

Dit gegeven is noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en LuxuryWellnessCompany uit te voeren. 

Adres en postcode

Wij gebruiken deze gegevens om:

  • De factuur en overige communicatie per post juist te adresseren;
  • Jouw reservering compleet te maken. 

Deze gegevens zijn noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en LuxuryWellnessCompany uit te voeren.

Telefoonnummer

Wij gebruiken dit gegeven om: 


  • Contact met je op te nemen in het kader van jouw boeking bij HotelsByLaura;
  • Jouw reservering compleet te maken.

Dit gegeven is noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en LuxuryWellnessCompany uit te voeren.

E-mailadres 

Wij gebruiken dit gegeven om: 


  • Contact met je op te nemen in het kader van jouw boeking bij LuxuryWellnessCompany;
  • Je aanvullende diensten in het kader van klantondersteuning en -hulp te kunnen verlenen;
  • Je te informeren over veranderingen van deze privacy policy;

Je op de hoogte te brengen van de mooiste en beste aanbiedingen via onze nieuwsbrief.

Dit gegeven is noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en LuxuryWellnessCompany uit te voeren.

Voor het versturen van nieuwsbrieven vragen we jouwuitdrukkelijke toestemming. Je kunt deze toestemming altijd weer intrekken via de afmeld-link onderaan elke nieuwsbrief.


Indien je al eens een boeking of aankoop bij ons hebt gedaan, hebben wij een gerechtvaardigd belang om jou als bestaande klant van LuxuryWellnessCompany nieuwbrieven te sturen. Hier kun je je altijd weer voor afmelden via de link onderaan elke nieuwsbrief. 

Geslacht 

Wij gebruiken dit gegeven om: 


  • Je op de juiste manier aan te spreken in onze communicatie.

Wij hebben een gerechtvaardigd belang om je op de juiste wijze te benaderen in onze communicatie.



Superdealux

Persoonsgegevens

Doeleind(en)

Grondslagen 

Vouchercode 

Wij gebruiken deze gegevens om: 


  • Jouw voucher te verzilveren;
  • Je toegang te geven tot het aanbod op onze website.

Dit gegeven is noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en Superdealux uit te voeren. 

E-mailadres 

Wij gebruiken dit gegeven om: 


  • Contact met je op te nemen in het kader van jouw bestelling bij Superdealux;
  • Je aanvullende diensten in het kader van klantondersteuning en -hulp te kunnen verlenen;
  • Je te informeren over veranderingen van deze privacy policy;
  • Je op de hoogte te brengen van de mooiste en beste aanbiedingen via onze nieuwsbrief.

Dit gegeven is noodzakelijk om de overeenkomst tussen jou en Superdealux uit te voeren.

Voor het versturen van nieuwsbrieven vragen we jouw uitdrukkelijke toestemming. Je kunt deze toestemming altijd weer intrekken via de afmeld-link onderaan elke nieuwsbrief.


Indien je al eens een bestelling of aankoop bij ons hebt gedaan, hebben wij een gerechtvaardigd belang om jou als bestaande klant van Superdealux nieuwbrieven te sturen. Hier kun je je altijd weer voor afmelden via de link onderaan elke nieuwsbrief. 


Hoe lang zullen we de Persoonsgegevens bewaren?

Wij bewaren jouw Persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de vervulling van de doeleinden zoals hierboven genoemd. We zullen de Persoonsgegevens in geen geval langer bewaren dan 5 (vijf) jaar sinds de laatste update van de gegevens, behalve wanneer we daar wettelijk toe verplicht zijn (zoals bijvoorbeeld bij de fiscale bewaarplicht).

De gegevens die wij bewaren op grond van jouw toestemming, zullen wij eerder verwijderen indien je daar een verzoek voor indient. Zie voor meer informatie over de verwijdering van uw Persoonsgegevens - en de andere rechten die jij hebt ten aanzien van uw persoonsgegevens - de informatie hierover aan het eind van deze Privacy Policy.  

Met wie delen we jouw Persoonsgegevens en voor welke doeleinden?

We maken gebruik van derde dienstverleners voor het beheren en/of hosten van onze Website, voor het uitvoeren van activiteiten namens ons zoals het versturen van nieuwsbrieven of enquêtes en voor ondersteunde diensten ten behoeve van onze eigen Diensten, zoals het faciliteren van boekingen. We geven alleen die Persoonsgegevens aan derde dienstverleners welke voor hen noodzakelijk zijn om de diensten uit te voeren die zij aan ons verlenen. Deze derde dienstverleners zijn "(Sub)Verwerkers" in de zin van de Relevante Wetgeving. Wij hebben met al onze (Sub)Verwerkers contractuele afspraken vastgelegd in "Verwerkersovereenkomsten" waarin onder andere is geregeld wat deze partijen met jouw persoonsgegevens mogen doen, hoe zij die moeten beveiligen en wanneer deze verwijderd moeten worden. 

Wanneer het noodzakelijk is om je van een voortdurende Dienst te voorzien, kunnen we Persoonsgegevens delen met één van onze groepsvennootschappen of – wanneer onze onderneming wordt verkocht aan of zal fuseren met een andere partij – de aanstaande koper of andere partij bij de fusie. Deze partijen zijn contractueel verplicht om zorgvuldig met jouw Persoonsgegevens om te gaan en zullen de Persoonsgegevens alleen gebruiken volgens de beperkte doeleinden en voorwaarden zoals hierboven genoemd.

Hoe beschermen we uw Persoonsgegevens?

We werken hard om jouw Persoonsgegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde of onrechtmatige toegang, wijziging, openbaarmaking, gebruik of vernietiging. We nemen bijvoorbeeld de volgende technische en organisatorische maatregelen om jouw Persoonsgegevens te beschermen: 

  • We versleutelen bestanden die Persoonsgegevens bevatten;
  • We beveiligen onze netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL) technologie;
  • We beveiligen de toegang tot bestanden met Persoonsgegevens met wachtwoorden; 
  • We registreren automatisch alle acties met betrekking tot de Persoonsgegevens;
  • We beperken de toegang tot de Persoonsgegevens tot de doeleinden zoals genoemd in deze Privacy Policy;
  • We nemen fysieke maatregelen met betrekking tot toegang tot de Persoonsgegevens.

Export van gegevens buiten de Europese Unie

We zullen Persoonsgegevens verwerken binnen de Europese Unie (EU). Als we de Persoonsgegevens buiten de EU brengen, zullen de Gegevens alleen doorgegeven worden naar landen die voorzien in een adequaat beschermingsniveau zoals beoordeeld door de Europese Commissie. De doorgifte van Gegevens buiten de EU zal altijd in overeenstemming zijn met de Relevante Wetgeving (hoofdstuk 5 van de AVG).

Websites van derden

Op onze Websites kun je hyperlinks naar websites van derden vinden, zoals de websites van de hotels waar je een boeking kunt doen. Ook is het mogelijk dat een specifieke kortingscode je direct doorstuurt naar de website van een derde aanbieder, zoals de website van het Juwelenhuys. Advalley heeft geen controle over de wijze waarop deze derden omgaan met jouw privacy en persoonsgegevens en is hiervoor geen Verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Relevante Wetgeving. We raden je daarom aan het privacybeleid van de betreffende derde te raadplegen.

Wijzigingen in deze Privacy Policy 

Wij willen onze Website en Diensten constant verbeteren. We kunnen onze Privacy Policy daarom van tijd tot tijd wijzigen. Als het gaat om significante wijzigingen, zullen we je hiervan op de hoogte stellen. We zullen Gebruikers hierover informeren via een e-mail. 

Jouw rechten en onze contactgegevens 

Op grond van de Relevante Wetgeving, heb je het recht om: 

  • Ons te verzoeken om inzage in en/of kopie van de persoonsgegevens die wij van je verwerken. Wij kunnen deze kopie op uw verzoek ook doorsturen naar een andere databeheerder; 
  • Ons te verzoeken jouw persoonsgegevens te corrigeren, aan te passen of te verwijderen uit onze systemen;
  • Ons te verzoeken de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken;
  • Bij ons bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens; 
  • Een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, indien je denkt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig verwerken. 
  • Jouw toestemming  met betrekking tot de verwerking van uw Persoonsgegevens door ons in te trekken. Dit is op elk moment mogelijk. Vanaf het moment dat je je   intrekt, stoppen we met de verwerking van jouw Persoonsgegevens die verwerkt worden op deze grondslag. Dit heeft geen invloed op de rechtmatigheid van onze verwerkingen op basis van jouw toestemming vóór de intrekking ervan, en op verwerkingen die op een andere wettelijke grondslag gebaseerd zijn. 

We zetten ons in om op zulke verzoeken binnen 5 werkdagen na ontvangst te reageren.

Als je de bovenstaande rechten uit wilt oefenen, maar ook als je vragen, opmerkingen of zorgen hebt over de manier waarop wij met jouw Persoonsgegevens omgaan, kun je  een e-mail sturen naar het info e-mailadres van de desbetreffende Partner:

Advalley B.V., mede handelend onder de handelsnamen LuxuryHotelcompany, LuxuryWellnessCompany, HotelsbyLaura en SuperDealux.
Apollolaan 171
1077 AS Amsterdam
Nederland
Kamer van Koophandel: 34355881
BTW nummer: NL854091956B01

Download